Hyppää sisältöön

Digitalisoituva työelämä

Oletko keski-ikäinen mies, jonka töitä digitalisaatio on muuttanut? Ahdistaako työelämän epävarmuus? Haluatko lähteä mukaan rentoon ja maksuttomaan harrastustoimintaan? Tai kiinnostaako sinua oppia uutta työpaikallasi? Nämä molemmat vaihtoehdot ovat sinulle mahdollisia osana Feeniks-toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuksia kokeilla ja oppia uutta sekä tarkastella omaa osaamista uudesta näkökulmasta. 

Harrastusporukan hyötyjä

Millaista harrastustoimintaa sitten tarjoamme? Järjestämme miehille suunnattua säännöllistä harrastepohjaista tekemistä esimerkiksi kiipeilyn, musiikin, ulkoilun tai ohjelmoinnin parissa.  Ryhmiä vetävät koulutetut mentorimme, joten olet hyvissä ja osaavissa käsissä. Saat uusia harrastuskavereita. Pääset halutessasi keskustelemaan omaan elämääsi liittyvistä tärkeistä jutuista. Opit uutta itsestäsi ja toisista ryhmäläistä. Tämä kaikki on sinulle ilmaista. 

Tukea työpaikoille

Entä miten voisimme työpaikalla tukea sinua? Valmennamme Feeniks-akatemiassamme miesvaltaisiin työyhteisöihin oppimismentoreita. Heidän tehtävänä on uudistaa työryhmiensä oppimiskulttuuria alhaalta ylöspäin, vertaisina. Feeniks-akatemiassa sinä vahvistat omaa osaamistasi ryhmien vetäjänä. Työyhteisöt saavat käyttöönsä maksuttoman mentoritoiminnan osaksi omaa kehittämistyötään. 

Me teemme yhteistyötä järjestö- ja sotekentän lisäksi myös erilaisten yritysten, ammattiliittojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Uutuutena yhteistyö Valtiokonttorin kanssa.