Hyppää sisältöön

Kirjavinkit

Kirjavinkit

Kirjavinkkejä itseohjautuvuuteen ja tavoitteiden asettamiseen liittyen

  • Maaretta Tukiainen: Hyvän mielen vuosi 2018.
    Maaretta on kirjailija, mentori ja muutosvalmentaja. Hyvän mielen vuosi inspiroi sinua hyvän mielen taitojen harjoitteluun. Voit asettaa itsellesi vuoden ajan tavoitteita, viikko kerrallaan. Kirja auttaa sinua vahvistamaan hyvinvointiasi positiiviseen psykologiaan pohjautuvien harjoitusten avulla.

  • Riikka Pajunen: Omaa tehtävää etsimässä 2019. Riikka on uravalmentaja, onnellisen työelämän rakentaja ja Montevista Oy yrityksen perustaja. Kirjassaan hän opastaa omien vahvuuksien ja intohimojen löytämiseen. 7 käytännön askelta näyttävät sinulle uuden suunnan.

Kirjavinkkejä hyvinvointiin

  • Anne Birgitta Pessi, Frank Martela ja Miia Paakkanen (toim,): Myötätunnon mullistava voima 2017. Kirjan tarjoaa näkökulmia myötätuntoon tieteellisen tutkimuksen pohjalta. Kirjassa avataan myötätunnon yhteyksiä niin terveyteen, luovuuteen, merkityksellisyyteen kuin psykologiseen turvaan. Kirjassa esitellään myös miten luonteenvahvuuksia, palvelevaa johtamista tai vapaaehtoistoimintaa voidaan käyttää myötätunnon edistämisessä. Kirjan avulla voit syventää omaa ymmärrystäsi ihmisluonteesta ja myötätunnon perusolemuksesta ja saat konkreettisia ideoita ja toimintaohjeita siitä, miten voit edistää myötätuntoa omalla työpaikallasi.
  • Teemu Arina, Jaakko Halmetoja ja Olli Sovijärvi: Biohakkerin stressikirja 2018. Kirjan tekijöiden osaamisessa yhdistyy teknologia, ravintoasiantuntemus ja lääketiede. Stressiä käsitellään ennen näkemättömän kokonaisvaltaisella, monipuolisella, syvällisellä ja yksilöllisellä tavalla. Stressi on ilmiö joka pystytään valjastamaan elimistön hyötykäyttöön. Kirjan avulla opit johtamaan itseäsi ja hallitsemaan ympäristösi vaikutusta suorituskykyysi.
  • Minna Huotilainen ja Leeni Peltonen: Tunne aivosi 2017.
    Leeni Peltonen on viestintäalan yrittäjä ja kokenut toimittaja. Minna taas aivotutkija Kirja auttaa ymmärtämään miten voimme huolehtia tärkeimmästä pääomastamme, millaisia konsteja siihen tarvitaan. Kirjassa myös pohditaan millaista on aivoystävällinen työ? Mitä voisimme tehdä aivojemme hyväksi, että ne parhaimmin palvelisivat meitä vielä vanhuudessakin?