Hyppää sisältöön

Harrasteryhmät

Kaikki Feeniksin
harrasteryhmät
ovat tauolla.

Toimintaa miehille Helsingissä, Porvoossa, Jämsässä ja Turussa.

Feeniksin koulutetut mentorit järjestävät keski-ikäisille miehille maksutonta ryhmätoimintaa pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa. Toiminta on miesten suunnittelemaa ja toteuttamaa.

Yhteisen tekemisen lisäksi mentoreilta on mahdollista saada yksilöllistä tukea oman elämän tavoitteisiin. Ryhmien tarkoitus on tukea osallistujien työ- ja oppimisvalmiuksia.

Innostuessasi ryhmätoiminnasta voit hakea myös kouluttautumaan mentoriksi ja päästä toteuttamaan itsesi näköistä toimintaa muille miehille! Tule sellaisena kuin olet – jaa sen verran kuin haluat.

Korona-aika ja ryhmät?

Loppuvuoden aikana Feeniksin ryhmäkokoontumisia ei järjestetä. Tilannetta arvioidaan uudelleen vuoden alussa. Muuten ehkäisemme koronaviruksen leviämistä seuraavasti:

  • Tulemme paikalle vain terveinä
  • Ryhmät ovat pieniä (3-7 hlö.)
  • Huomioimme turvavälit
  • Käytämme maskia silloin kun se ryhmäaktiviteetin kannalta on mahdollista ja suositeltavaa
  • Tarjoamme myös osallistujillemme mahdollisuuden maskin käyttöön

Kysyttävää? Lisätietoja:

Mertzi
050 408 8076 / mertzi.bergman@sosped.fi


Ryhmät

Syksyllä 2020 uidaan, soitetaan bändissä, tehdään grafiikkaa, kiipeillään, kaupunkiretkeillään, kokeillaan erilaisia lajeja hyvinvointiryhmässä ja sauvakävellään. Kaikki muut ryhmät toteutetaan pääkaupunkiseudulla, ainoastaan sauvakävelyryhmä kokoontuu Porvoossa.

Bändi | Uinti | Kiipeily | Grafiikka | Kaupunkiretkeily

Bändi

Paikka: Kannelmäen nuorisotalo (Klaneettitie 5, 00420 Helsinki)
Aika:
maanantaisin 17–20

Haluatko soitella bändissä? Feeniks-toiminnan bändiryhmä kokoontuu maanantaisin ja toivottaa tervetulleeksi uusia osallistujia. Paikalla on saatavilla vahvistimia, PA:t, rummut ja koskettimet. Kaikentasoiset soittajat ovat tervetulleita – Tervetuloa jammailemaan yhdessä! Ryhmän vetäjän tavoitat tarvittaessa numerosta 040 513 3561.


Uinti

Paikka: Vuosaaren uimahalli (Vuosaarentie 5, 00980 Helsinki)
Aika: maanantaisin klo 18–20, tapaaminen klo 18 lippukassalla

Oletko kiinnostunut uimaharrastuksesta, mutta saunassa olisi mukavampi istuskella porukalla? Toiminnassa kuntoillaan uiden ja keskustellaan uinnin päätteeksi kahvin tai teen äärellä. Ryhmä on osallistujille maksuton, myös kahvi / tee tarjotaan uinnin päätteeksi. Ei kuntovaatimuksia! Tervetuloa mukaan!


Kiipeily

Paikka: Boulderkeskus Pasila, Helsinki
Aika:
maanantaisin 18–20.

Boulder Buddies toivottaa kaikki mukaan kokeilemaan boulderointikiipeilyä. Boulderoinnissa kiivetään matalampia reittejä ilman köysiä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistumiseen. Pakkaa mukaan lajiin sopivat varusteet, kiipeilykengät saat paikan päältä. Ryhmää vetävän mentorin tavoitat tarvittaessa numerosta 041 751 3379.


Grafiikka

Paikka: Elimäenkatu 25-27 (5. kerros), Helsinki (Sospedin tiloissa)
Aika:
Torstaina 12.11. 2020 klo 17-19.30

Tervetuloa oppimaan maksutta Blender – ohjelman perusteita graafisen suunnittelun ja mallintamisen näkökulmasta. Opettelemme käyttämään ohjelmaa tasosta nolla, kahvikupillisen lomassa. Koulutus tapahtuu Windows – käyttöjärjestelmällä.

Mukaasi tarvitset oman läppärin, ja ehdottomasti erillisen hiiren – navigointi on hyvin haastavaa ilman sitä.Mikäli voit, asenna Blender koneellesi jo ennen tuloasi (se on ilmainen). Jos se ei onnistu, asennetaan se yhdessä paikan päällä. Varmistathan, että mukanasi on laturi tai tarpeeksi akkua koulutuksen loppuun asti. Jos tulee kysymyksiä, voit soittaa 0504088076. Lämpimästi tervetuloa!


Kaupunkiretkeily

Paikka: Pääkaupunkiseudulla, retkikohteita ideoidaan yhdessä ryhmän kanssa.
Aika:
Jokatoinen keskiviikko klo 15. Seuraavan tapaaminen ke 30.9.

Ryhmässä tutustutaan innostaviin kohteisiin Helsingin keskustassa tai sen tuntumassa. Tarkoituksena on löytää uusia näkökulmia tuttuihin paikkoihin. Ryhmäläiset vaikuttavat ryhmän tutkimuskohteisiin: voit viedä muut osallistujat lempipaikkaasi tai ehdottaa kohdetta, jossa et ennen ole vieraillut. Ryhmän vetäjinä toimivat koulutetut mentorit.

Jos sinulle tulee kysymyksiä, voit soittaa 050 4088 076. Lämpimästi tervetuloa!