Hyppää sisältöön

Ryhmätoimintaa miehille

HUOM! Aluellinen ryhmätoiminta on tällä hetkellä tauolla koronaviruksen takia. Jatkamme toimintaamme uusien ryhmien kanssa heti, kun se on mahdollista! Pysykäämme terveinä!

Alueellinen toiminta

Feeniksin koulutetut mentorit järjestävät maksutonta ryhmätoimintaa pääkaupunkiseutulaisille keski-ikäisille miehille. Tule sellaisena kuin olet ja kerro sen verran kuin haluat. Yhteisen miehisen tekemisen lisäksi mentoreilta on mahdollista saada yksilöllistä mentorointia itseä askarruttaviin kysymyksiin.

Luvassa on suunnistusta, ohjelmointia, eri lajikokeiluihin erikoistunut hyvinvointiryhmä, kiipeilyä, retkeilyä Helsingin saaristossa ja mm. punttisalia. Jos fyysinen paikalle tuleminen ei kiinnosta, Feeniks on tulee on mukana myös pelaajien tuntemalla Discord -keskustelualustassa.

Ryhmiin voi mennä paikalle ilman ennakkoilmoittautumisa. Lisätietoja Miikalta/Mertziltä tai alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

  • Mertzi 050 408 8076 / mertzi.bergman@sosped.fi
  • Miikka 040 1646411 / miikka.vuorinen@sosped.fi
Boulder Buddies Pasilassa

Boulderointia Boulderkeskus Pasilassa joka maanantai 13.1.2020 alkaen klo 18.00-20.00 Aiempaa kokemusta ei tarvita. Mukaan lajiin sopivat varusteet.


Feeniks Akatemia

Feeniks Akatemia alkaa maaliskuussa 2020. Se on uudenlainen, elinikäistä oppimista vahvistava työpaikoille suunniteltu ohjelma. Siinä Feeniksin koulutetut mentorit pitävät vuoden aikana kolme oppimismoduulia henkilöstölle oppimisen, työn kehittämisen sekä uuden työn teemoista. Moduulien sisällöt suunnitellaan yhdessä työnantajan ja henkilöstön edustajien kanssa.

Feeniks Akatemia on rohkea päänavaus työn murroksen ja elinikäisen oppimisen haasteisiin. Se tarjoaa osallistujille mahdollisuuden oppia oppimista, saada vinkkejä oman työn kehittämiseen. Organisaatiot saavat toiminnan kautta mahdollisuuden vahvistaa oppimisen kulttuuria, sitouttaa henkilöstöä sekä parantaa henkilöstön liikkuvuutta.

Suurta kiinnostusta herättänyt Feeniks Akatemia alkaa kevättalvella 2020. Toiminta on maksutonta. Jos haluaisit olla muokkaamassa oman työpaikkasi oppimiskulttuuria ja saada toisetkin kehittämään työtään, tule mukaan oppimismentorikoulutukseen. Se järjestetään marras-joulukuussa. Tarkemmat tiedot koulutuksesta tulevat näille sivuille lokakuun alussa.

Lisätietoja Miikka Vuorinen 040 1646411 tai miikka.vuorinen@sosped.fi.

Oppimismentorikoulutus

Feeniks Akatemiaan liittyvä oppimismentorikoulutus järjestetään tammi-helmikuussa 2020. Koulutus on suunnattu miesvaltaisilla aloilla työskenteleville miehille. Kaksi kuukautta kestävä koulutus vahvistaa osallistujien oppimis- ja valmennustaitoja sekä antaa työkaluja kollegoiden tukemiseen ja oppimisen kulttuurin edistämiseen. Mukaan voi hakeutua itsenäisesti tai yhteispäätöksellä työnantajan kanssa. Molemmissa tapauksissa koulutus on maksuton.

Lisätietoja: Miikka Vuorinen 040 164 6411 tai miikka.vuorinen@sosped.fi