Hyppää sisältöön

Mies, liiku syksyyn 2021!

Blogi, Feeniks ryhmät, Tilaisuudet, Vinkit

Älä anna pienen sateen ripsutuksen tai hiipivän hämärän haitata. Hyvä olo vahvistuu liikkumalla. Siksi meillä onkin tarjoilla sinulle useita, upeita ja ilmaisia vaihtoehtoja liikkua ja voida hyvin.  Tule missä kunnossa oletkin, tärkeintä on kiva yhdessä tekeminen, eivät huippusuoritukset. Tässä virkeimmät vinkit Feeniks-mentoreiden vetämiin ryhmiin. Ryhmiin ei tarvitse ilmioittautua, paikalle vaan ajoissa niin siitä se lähtee!

Vesimiehen aikaan 

Uintiryhmä kokoontuu maanantaisin klo 18–20 Vuosaaren uimahallissa, osoitteessa Vuosaarentie 5. Tapaaminen ryhmän kanssa kassalla. Tarjoamme myös kahvit uinnin jälkeen uimahallin kahvilassa. Kupposen äärellä voi sitten vaihtaa ajatuksia mielen päällä olevista asioista. Mentorina innostava Martti.

Vain seinä on raja

Kiipeilyryhmä kokoontuu maanantaisin klo 18–20 Pasilan Boulder-keskuksessa, osoitteessa Veturitallinkuja 4. Mentorina vaikuttava Jani.

Lentävä sulka

Sulkapalloryhmä torstaisin klo 19.30–20.30 ja lauantaisin klo 9.00-11.00. Varma Tennisklubilla Konalassa, osoitteessa Ruosilankuja 12. Tarjoamme myös mehut pelaamisen jälkeen. Mentorina mukaansatempaava Dada.

Kaikki ryhmät ovat siis maksuttomia! Jos haluat kysyä ryhmiin liittyen, tavoitat Mertzin Feeniks-hankkeesta 050 4088 076 ja mertzi.bergman@sosped.fi

Tervetuloa mukaan!