Hyppää sisältöön

Toiminta

Maksutonta harrastustoimintaa eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Porvoossa

Feeniksin koulutetut mentorit järjestävät maksutonta ryhmätoimintaa pääkaupunkiseutulaisille keski-ikäisille miehille. Ryhmiä on erilaisia aina kiipeilystä ohjelmointiin.


Feeniks Akatemia vahvistaa uudenlaista elinikäistä oppimista

Feeniks Akatemia on rohkea avaus työn murroksen ja elinikäisen oppimisen haasteisiin. Akatermia tarjoaa osallistujille mahdollisuuden oppia oppimista ja saada vinkkejä oman työn kehittämiseen omalla työpaikalla. Organisaatiot saavat toiminnan kautta mahdollisuuden vahvistaa oppimisen kulttuuria, sitouttaa henkilöstöä sekä parantaa henkilöstön liikkuvuutta.


Työluuri

Työluuri tarjoaa vertaistukea henkilöille, jotka ovat huolissaan omasta työtilanteestaan. Soittaminen voi koskea esimerkiksi huolta töiden jatkumisesta, työttömyydestä tai uudelleen työllistymisestä. Vastaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset, joilla on joko omakohtaista, ammatillista tai muuta kautta hankittua kokemusta työttömyydestä.  Soittaminen on täysin luottamuksellista ja anonyymiä.   


Farmi n3

Farmi n3:ssa rakennetaan verkostoja kaikille ohjelmointia osaaville sekä siitä kiinnostuneille henkilöille. Farmille voit tulla opiskelemaan ohjelmointia ja päivittämään osaamistasi opintopisteitä vastaan.