Hyppää sisältöön

Feeniks-akatemia

Feeniks-akatemia tukee työssäoppimista

Feeniks Akatemia on uudenlainen, elinikäistä oppimista vahvistava ohjelma, joka on suunniteltu työpaikoille. Ohjelmassa Feeniksin koulutetut mentorit pitävät vuoden aikana kolme oppimismoduulia henkilöstölle oppimisen, työn kehittämisen sekä uuden työn teemoista. Moduulien sisällöt suunnitellaan yhdessä työnantajan ja henkilöstön edustajien kanssa.

Syksyn 2020 Feeniks valmentaa oppimismentoreita yhdessä Valtion työelämäpalveluiden kanssa valtion eri organisaatioihin. Voisiko myös teidän organisaatiollanne olla kiinnostusta edistää oppimista työntekijälähtöisesti?

Feeniks Akatemia on rohkea päänavaus työn murroksen ja elinikäisen oppimisen haasteisiin. Se tarjoaa osallistujille mahdollisuuden oppia oppimista, saada vinkkejä oman työn kehittämiseen. Organisaatiot saavat toiminnan kautta mahdollisuuden vahvistaa oppimisen kulttuuria, sitouttaa henkilöstöä sekä parantaa henkilöstön liikkuvuutta.

Toiminta on maksutonta. Jos haluaisit olla muokkaamassa oman työpaikkasi oppimiskulttuuria ja saada toisetkin kehittämään työtään, tule mukaan oppimismentorikoulutukseen.

Lisätietoja Miikka Vuorinen 040 1646411 tai miikka.vuorinen@sosped.fi.

Oppimismentorikoulutus työyhteisössä

Feeniks Akatemiaan liittyvä oppimismentorikoulutus järjestetään aina yhteistyössä henkilöstöhallinnon ja työntekijöiden kanssa. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti miesvaltaisilla aloilla työskenteleville miehille. Tämän lisäksi järjestetään yleisempiä, eli aloille suunnattuja koulutuksia. Kolme kuukautta kestävä valmennus vahvistaa osallistujien oppimis- ja valmennustaitoja sekä antaa työkaluja kollegoiden tukemiseen ja oppimisen kulttuurin edistämiseen. Mukaan voi hakeutua itsenäisesti tai yhteispäätöksellä työnantajan kanssa. Molemmissa tapauksissa koulutus on maksuton.

Lisätietoja: Miikka Vuorinen 040 164 6411 tai miikka.vuorinen@sosped.fi