Hyppää sisältöön

Harrastusryhmät

HUOM! Ryhmätoiminta on tällä hetkellä tauolla koronaviruksen takia. Jatkamme toimintaamme uusien ryhmien kanssa heti, kun se on mahdollista! Pysykäämme terveinä!

Toimintaa eri puolilla Helsinkiä

Feeniksin koulutetut mentorit järjestävät maksutonta ryhmätoimintaa pääkaupunkiseutulaisille keski-ikäisille miehille. Tule sellaisena kuin olet ja kerro sen verran kuin haluat. Yhteisen miehisen tekemisen lisäksi mentoreilta on mahdollista saada yksilöllistä mentorointia itseä askarruttaviin kysymyksiin.

Luvassa on suunnistusta, ohjelmointia, eri lajikokeiluihin erikoistunut hyvinvointiryhmä, kiipeilyä, retkeilyä Helsingin saaristossa ja mm. punttisalia. Jos fyysinen paikalle tuleminen ei kiinnosta, Feeniks on tulee on mukana myös pelaajien tuntemalla Discord -keskustelualustassa.

Ryhmiin voi mennä paikalle ilman ennakkoilmoittautumisa. Lisätietoja Miikalta/Mertziltä tai alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

  • Mertzi 050 408 8076 / mertzi.bergman@sosped.fi
  • Miikka 040 1646411 / miikka.vuorinen@sosped.fi
Boulder Buddies Pasilassa

Boulderointia Boulderkeskus Pasilassa joka maanantai 13.1.2020 alkaen klo 18.00-20.00 Aiempaa kokemusta ei tarvita. Mukaan lajiin sopivat varusteet.