Hyppää sisältöön

Harrasteryhmät

Ryhmätoiminta jatkuu jälleen – ilmoittaudu alkaviin ryhmiin!

Toimintaa eri puolilla Helsinkiä ja Porvoossa

Feeniksin koulutetut mentorit järjestävät keski-ikäisille miehille maksutonta ryhmätoimintaa pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa. Toiminta on miesten suunnittelemaa ja toteuttamaa.

Yhteisen tekemisen lisäksi mentoreilta on mahdollista saada yksilöllistä tukea oman elämän tavoitteisiin. Ryhmien tarkoitus on tukea osallistujien työ- ja oppimisvalmiuksia.

Innostuessasi ryhmätoiminnasta voit hakea myös kouluttautumaan mentoriksi ja päästä toteuttamaan itsesi näköistä toimintaa muille miehille! Tule sellaisena kuin olet – jaa sen verran kuin haluat.

Kysyttävää? Lisätietoja:

Mertzi
050 408 8076 / mertzi.bergman@sosped.fi


Ryhmät

Syksyllä 2020 uidaan, soitetaan bändissä, tehdään grafiikkaa, kiipeillään, kaupunkiretkeillään, kokeillaan erilaisia lajeja hyvinvointiryhmässä ja sauvakävellään. Kaikki muut ryhmät toteutetaan pääkaupunkiseudulla, ainoastaan sauvakävelyryhmä kokoontuu Porvoossa.

Bändi | Uinti | Kiipeily | Grafiikka | Kaupunkiretkeily | Hyvinvointi | Sauvakävely

Bändi

Paikka: Kannelmäen nuorisotalo (Klaneettitie 5, 00420 Helsinki)
Aika:
maanantaisin 17–20

Haluatko soitella bändissä? Feeniks-toiminnan bändiryhmä kokoontuu maanantaisin ja toivottaa tervetulleeksi uusia osallistujia. Paikalla on saatavilla vahvistimia, PA:t, rummut ja koskettimet. Kaikentasoiset soittajat ovat tervetulleita – Tervetuloa jammailemaan yhdessä! Ryhmän vetäjän tavoitat tarvittaessa numerosta 040 513 3561.


Uinti

Paikka: Vuosaaren uimahalli (Vuosaarentie 5, 00980 Helsinki)
Aika: maanantaisin 14.9. alkaen klo 18–20, tapaaminen klo 18 lippukassalla

Oletko kiinnostunut uimaharrastuksesta, mutta saunassa olisi mukavampi istuskella porukalla? Toiminnassa kuntoillaan uiden ja keskustellaan uinnin päätteeksi kahvin tai teen äärellä. Ryhmä on osallistujille maksuton, myös kahvi / tee tarjotaan uinnin päätteeksi. Ei kuntovaatimuksia! Tervetuloa mukaan!


Kiipeily

Paikka: Boulderkeskus Pasila, Helsinki
Aika:
maanantaisin 18–20.

Boulder Buddies toivottaa kaikki mukaan kokeilemaan boulderointikiipeilyä. Boulderoinnissa kiivetään matalampia reittejä ilman köysiä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistumiseen. Pakkaa mukaan lajiin sopivat varusteet, kiipeilykengät saat paikan päältä. Ryhmää vetävän mentorin tavoitat tarvittaessa numerosta 041 751 3379.


Grafiikka

Paikka: Pääkaupunkiseutu
Aika:
ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran syyskuussa

Grafiikkaryhmässä opit erilaisia painotekniikoita. Grafiikan vedostaminen on miellyttävä ja tuottoisa käsillä tekemisen muoto, jossa tekijä pääsee aina yllättymään lopputuloksesta. Grafiikka mahdollistaa alkuperäisestä suunnitelmasta poikkeamisen kokeilemalla ideaa useissa eri väreissä. Keskittymisen ohella on mukava jutustella elämän kuulumisia. Kaikentasoiset käsillä tekijät ovat tervetulleita ryhmään!


Kaupunkiretkeily

Paikka: Pääkaupunkiseudulla, retkikohteita ideoidaan yhdessä ryhmän kanssa.
Aika:
Jokatoinen keskiviikko klo 15. Ensimmäinen tapaaminen ke 9.9.

Ryhmässä tutustutaan innostaviin kohteisiin Helsingin keskustassa tai sen tuntumassa. Tarkoituksena on löytää uusia näkökulmia tuttuihin paikkoihin. Ryhmäläiset vaikuttavat ryhmän tutkimuskohteisiin: voit viedä muut osallistujat lempipaikkaasi tai ehdottaa kohdetta, jossa et ennen ole vieraillut. Ryhmän vetäjinä toimivat koulutetut mentorit.

Ensimmäinen tapaaminen ryhmänvetäjien kanssa ke 9.9. klo 15, Kauppatorilla Suomenlinnan lauttarannassa (HSL). Tutustumme Suomenlinnan kiinnostaviin kolkkiin. Kaikille retkeläisille tarjotaan lauttalippu ja evästä Suomenlinnassa. Ryhmää vetävän mentorin tavoitat tarvittaessa numerosta 040 7060 965.


Hyvinvointi

Paikka: Pääkaupunkiseutu
Aika:
ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran syyskuussa

Hyvinvointiryhmässä kokeillaan monipuolisesti eri lajeja! Ehdota lajia, jonka ajattelet kasvattavan hyvinvointia ja mennään yhdessä kokeilemaan!


Sauvakävely

Paikka: Kokonhallin parkkipaikka, Porvoo
Aika:
torstaisin klo 16.30–18, ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 17.9.

35–60-vuotiaille suunnattu sauvakävelyryhmä Kokonniemen kävelijät kokoontuu joka torstai Kokonhallin parkkipaikalla. Ryhmä on maksuton eikä sinun tarvitse ilmoittautua ennakkoon, voit vain saapua paikan päälle! Tervetuloa!

Ryhmä järjestetään yhdessä Porvoon työnhakijoiden kanssa.