Hyppää sisältöön

Feeniks-akatemia

Feeniks Akatemia

Feeniks Akatemia alkaa elokuussa 2020. Se on uudenlainen, elinikäistä oppimista vahvistava työpaikoille suunniteltu ohjelma. Siinä Feeniksin koulutetut mentorit pitävät vuoden aikana kolme oppimismoduulia henkilöstölle oppimisen, työn kehittämisen sekä uuden työn teemoista. Moduulien sisällöt suunnitellaan yhdessä työnantajan ja henkilöstön edustajien kanssa.

Feeniks Akatemia on rohkea päänavaus työn murroksen ja elinikäisen oppimisen haasteisiin. Se tarjoaa osallistujille mahdollisuuden oppia oppimista, saada vinkkejä oman työn kehittämiseen. Organisaatiot saavat toiminnan kautta mahdollisuuden vahvistaa oppimisen kulttuuria, sitouttaa henkilöstöä sekä parantaa henkilöstön liikkuvuutta.

Suurta kiinnostusta herättänyt Feeniks Akatemia alkaa loppukesästä 2020. Toiminta on maksutonta. Jos haluaisit olla muokkaamassa oman työpaikkasi oppimiskulttuuria ja saada toisetkin kehittämään työtään, tule mukaan oppimismentorikoulutukseen. Se järjestetään syys- joulukuussa. Tarkemmat tiedot koulutuksesta tulevat näille sivuille lokakuun alussa.

Lisätietoja Miikka Vuorinen 040 1646411 tai miikka.vuorinen@sosped.fi.

Oppimismentorikoulutus

Feeniks Akatemiaan liittyvä oppimismentorikoulutus järjestetään tammi-helmikuussa 2020. Koulutus on suunnattu miesvaltaisilla aloilla työskenteleville miehille. Kaksi kuukautta kestävä koulutus vahvistaa osallistujien oppimis- ja valmennustaitoja sekä antaa työkaluja kollegoiden tukemiseen ja oppimisen kulttuurin edistämiseen. Mukaan voi hakeutua itsenäisesti tai yhteispäätöksellä työnantajan kanssa. Molemmissa tapauksissa koulutus on maksuton.

Lisätietoja: Miikka Vuorinen 040 164 6411 tai miikka.vuorinen@sosped.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä